PRIMERS PLATS

  • Teula de calçots (Suplement 4 €)
  • Amanida d’enciams amb formatge, tomàquet, fruits secs i una vinagreta de taronja i mel
  • Escarola amb romesco i bacallà esqueixat
  • Escudella barrejada
  • Timbal de patata amb maionesa, sal negra de l’Himàlaia, tonyina i tomàquet
  • El paté casolà de Renau
  • Coca artesana amb brandada de bacallà i un toc d’olivada
  • Coca artesana amb calçots, botifarra negra i un toc de romesco
  • Canelons casolans de carn amb una beixamel i formatge gratinat
  • Cargols al nostre estil: coents amb una picada d’avellanes i ametlles

 

 

SEGONS PLATS

BRASA

  • Xai a la brasa amb guarniment
  • Llonganissa de pagès a la brasa
  • Conill a la brasa amb allioli
  • Xistorra, cansalada, llonganissa i botifarra negra a la brasa
  • Xurrasco de vedella a la brasa
  • Entrecot a la brasa (Suplement 4 €)

CUINA

  • Peus de porc a la cassola a l’estil tradicional amb bolets i botifarra negra
  • Galtes de porc a la cassola al foc de llenya, amb un sofregit de verduretes i vermut
  • Tripa de vedella (callos) amb cap i pota
  • ½ Espatlla de corder al forn amb vi blanc, farigola i romaní
  • Cuixa d’ànec confitada amb peres al vi negre

 

POSTRES

  • Mató amb mel de les muntanyes de Prades
  • Crema de iogurt amb melmelada d’albercoc
  • Crema catalana
  • Trufes casolanes de xocolata i avellana
  • Púding casolà de taronja amargant
  • Pastís de formatge
  • Xarrup de llimona
  • Gelat de vainilla
  • Gelat de xocolata
  • Gelat de torró
  • Els postres del músic
  • Taronja del temps tallada i ensucrada

 

LES TINES DE RENAU  |  CARRER PERALTA, 2 – RENAU, TARRAGONA  |  977 62 05 96 – 620 47 79 52  |  info@lestinesderenau.cat