Menú diari

Menú de dilluns, dijous i divendres.

Preu: 14€ (IVA inclòs)

Menú de cap de setmana i festius

Menú de dissabtes, diumenges i dies festius.

Preu: 26€ (IVA inclòs)

El menú té algunes modificacions depenent dels productes frescos disponibles en cada setmana i temporada de l’any, encara que hi trobem uns plats permanents que són molt característics del nostre restaurant. Aquesta opció inclou un aperitiu de benvinguda, primer i segon plat, postres, vi de la casa i aigua.

El menú s’acompanya amb una carta extra de vins de proximitat, on hi destaquen vins de la D.O. Tarragona, D.O. Montsant o D.O.Q. Priorat.

El menú té algunes modificacions depenent dels productes frescos disponibles en cada setmana i temporada de l’any, encara que hi trobem uns plats permanents que són molt característics del nostre restaurant.

Entre els primers plats s’hi poden trobar els cargols dolços i coents cuinats al noestre estil especial, els canelons fets amb carn d’olla i beixamel, l’amanida d’enciams de colors amb una vinagreta de taronja i mel o el paté casolà de Les Tines. Entre els plats de temporada hi trobem les faves a la catalana, l’escudella barrejada, l’escarola amb romesco, la coca artesana de calçotada o la teula de calçots durant els mesos d’hivern; o bé l’esqueixada de bacallà, la coca de brandada o el pa de coca amb escalivada durant els mesos d’estiu.

Entre els segons plats oferim tot un sortit de carns a la brasa amb el seu respectiu guarniment, com el xai a la brasa, la llonganissa de pagés, el conill, un plat combinat de xistorra, cansalada, botifarra negra i llonganissa, el xurrasco de vedella o l’entrecot de vedella. També oferim un assortiment de plats cuinats per a llepar-se els dits, com els callos de vedella amb cap i pota, les galtes de porc a la cassola, la mitja espatlla de corder al forn o els peus de porc a la cassola. També disposem d’opcions vegetarianes i veganes (es pot preguntar a les cambreres si no hi són escrites al menú i no hi haurà cap inconvenient per a preparar-ho!).

Alguns dels postres que més destaquen del nostre menú són el púding casolà de taronja amargant, el pastís de formatge, les trufes de xocolata i avellana, la crema de iogurt amb melmelada o la crema catalana. Els postres, a l’igual que la resta de plats, també canvien segons la temporada en la que ens trobem, i a banda d’aquests també hi podreu trobar opcions de gelats o de fruita de temporada.

El preu del menú és de 26 euros per persona, i inclou un aperitiu d’acollida, el primer i segon plat, els postres, aigua i vi de la casa.

Calçotades

Durant la temporada de calçotades

Preu: 36€ (IVA inclòs)

Durant la temporada de calçots dediquem una de les nostres opcions gastronòmiques a l’especialitat del Camp de Tarragona: la calçotada.

La temporada de calçotades s’allarga des de finals de novembre fins el mes d’abril, i és quan aquest menú es troba disponible.

Desplaçat dalt de tot