Imatge1

Aliments de temporada

A Les Tines sabem quins són els aliments propis de cada època de l’any i els fem servir als nostres plats. Els aliments de temporada es troben en l’estat òptim de maduració, cosa que en millora el sabor i són molt més saludables.

cargol

Especialitats de la casa

Entre les especialitats de la casa de Les Tines hi trobem els cargols dolços i coents, els peus de porc amb botifarra o la cuina del calçot durant els mesos d’hivern, on introduïm aquest aliment a diversos plats.

llibertat

Producte de proximitat

Els productes de proximitat són essencials per al benestar i molt saludables. Al Camp de Tarragona i a Catalunya gaudim d’una alta gamma de producció agroalimentària que ens permet cuinar amb els millors aliments.

brasa

Cuina a la brasa

A Les Tines hi destaquen les carns fetes en una gran brasa situada dins al menjador i cuites davant dels clients. Hi podreu trobar carn de vedella, de porc, de conill i de corder cuita al moment davant dels nostres comensals.

mas

Ubicació idíl·lica

Descobreix el petit poble envoltat entre vinyes de Renau, entre el Tarragonès i l’Alt Camp. És el millor espai per a relaxar-te i connectar amb la natura. Només estem a 15 minuts de Tarragona!

cassola

Receptari tradicional

La cuina catalana es basa en l’amor pels productes de la terra i la paciència i dedicació per a cuinar-los. A Les Tines conservem les receptes tradicionals de la nostra terra i sempre les oferim als nostres menús.

Desplaçat dalt de tot